Microsoft Dynamics 365 CRM - Talent

Moderne werknemers willen aan de slag bij bedrijven waar ze hun beste werk kunnen leveren, hun waarde kunnen tonen en hun carrière kunnen ontwikkelen. Dynamics 365 for Talent maakt uitzonderlijke ervaringen mogelijk voor het aantrekken, betrekken, ontwikkelen en behouden van werknemers.

Sneller de juiste mensen aannemen
Trek vakkundige, getalenteerde mensen aan met een aantrekkelijke wervingservaring die kandidaten aanmoedigt en samenwerking binnen de wervingsteams bevordert. U kunt uw complete wervingsproces aanpassen met Dynamics 365 en de kracht van LinkedIn. Informatie over kandidaten kan gemakkelijk met uw wervingsteam worden gedeeld vanuit een centrale locatie. Zorg dat kandidaten als vips worden behandeld met een eenvoudig toegankelijke portal die ondersteuning en transparantie biedt voor elke stap van het traject. Geef wervingsmanagers extra mogelijkheden met inzicht in kandidaatprofielen, evaluatie-instrumenten, opdrachten voor de gespreksleider, vereenvoudigde schema's voor sollicitatiegesprekken en mobiele feedback.

Ontwikkeling en groei
Volg de vorderingen van uw werknemers, zorg dat ze de vereiste certificeringen behalen en geef adviezen voor aanvullende training. Stimuleer de beste vervolgacties voor professionele groei. Geef een duidelijk overzicht van de vaardigheden en competenties die vereist voor vooruitgang en promotie op basis van rollen. Bied uw werknemers meer mogelijkheden om hun carrièreplan te sturen met het vermogen om gedetailleerde profielen te onderhouden die een overzicht geven van ervaring, vaardigheden en competenties.