Microsoft Office 365

Met Office 365 krijgt u de nieuwste Office-toepassingen, en nog veel meer.
De kern is Office zelf - de bekende Office-applicaties die bedrijven dagelijks gebruiken - nu aangeboden als een cloudservice, dus het is altijd up-to-date. Maar Office 365 is ook zo veel meer. Het gaat om het aanbieden van enterprise-grade services aan organisaties van elke omvang, van online vergaderingen tot het delen van documenten tot zakelijke e-mail.

Uw kantoor: waar en wanneer u het nodig hebt.
Wees altijd productief, overal met de vertrouwde Office-apps. Open, bewerk en deel uw bestanden vanaf elk apparaat, zodat u op kantoor en onderweg, online en offline, aan de slag kunt.

Werk vanaf elke locatie

Waar uw mensen zich ook bevinden, online of offline, zij kunnen aan de slag en werken met de meest actuele versies van de bestanden en hulpmiddelen die ze nodig hebben om zaken voor elkaar te krijgen. En ze kunnen het op vrijwel elk apparaat doen.

Werk beter samen

Office 365 biedt zakelijke e-mail, gedeelde agenda's, chatberichten, webvergaderingen en toegang tot de meest actuele documenten die in de cloud zijn opgeslagen. U kunt realtime samenwerken zonder de beveiliging in gevaar te brengen.