Maatwerk oplossingen

Als u in staat bent om software te vinden die precies doet wat u nodig heeft, dan is een standaardpakket een goede keuze voor u. Maar soms is het niet mogelijk om software te vinden die aan al uw vereisten voldoet. Kant-en-klare oplossingen kunnen economisch zijn, maar ze zijn niet altijd uitgerust met de functionaliteit die u nodig heeft.

Misschien vindt u dat u de manier waarop u zaken doet, moet aanpassen, om het meeste uit deze software te halen; veranderen van uw bedrijfsproces omwille van de software. Echter als uw bedrijfsmodel uniek is, kan dit een groot nadeel zijn. U wilt immers software die zich aanpast aan de manier waarop u zaken doet, en niet andersom.

Bij Correon kunnen wij u helpen die softwareoplossing te vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. Wij handelen niet uitsluitend in aangepaste software en wij denken ook zeker niet altijd dat dit de beste optie is. Wij willen u helpen de software te vinden die geschikt is voor uw bedrijfsbehoeften. En soms betekent dit dat wij een maatwerk oplossing voor u moeten ontwikkelen die voldoet aan uw unieke vereisten.

Wat kunt u verwachten van een maatwerk oplossing


De software
U bezit de rechten op de software die wij voor u bouwen. U beslist hoe het moet werken en welke verbeteringen zullen worden aangebracht en wanneer dat zal zijn. Omdat de software alleen aan u toebehoort, kan deze u onderscheiden van uw concurrentie, de waarderingen van uw bedrijf hoger brengen en deze waardevoller maken. Wat u er ook mee doet: de applicatie is van u. U bepaalt hoe het in de loop van de tijd zal evolueren en wij helpen u de juiste keuzes te maken.

De kosten
Een van de nadelen van het kopen van standaardsoftware is dat je uiteindelijk veel geld kunt uitgeven aan het aanpassen van een product dat eigenlijk niet van jou is. Dit werkt goed, totdat uw softwareleverancier een nieuwe versie vrijgeeft die niet compatibel is met uw wijzigingen. Wanneer dit gebeurt, zijn de extra kosten van het bijwerken van uw software niet alleen frustrerend, maar moeilijk te voorspellen. Met aangepaste software komt u dit probleem niet tegen. De kosten zijn goed te voorspellen en op de lange termijn vaak economischer.

Onderscheid uzelf
Aangepaste software biedt u de hulpmiddelen die u nodig heeft om dingen anders te doen. Om dingen efficiënter te doen met verhoogde productiviteit. Het kan de manier waarop u met uw klanten omgaat beïnvloeden, u onderscheiden van uw concurrentie en zelfs helpen om uw marktaandeel te vergroten. Wat uw branche ook is, met maatwerk software kunt u anders werken dan andere bedrijven in uw branche, waardoor uw merk aantrekkelijker wordt voor zowel partners als klanten.

Gebouwd door Correon
Sinds het nieuwe milennium heeft Correon software in veel verschillende branches gebouwd. Maatwerk software is dan ook 1 van onze kerncompetenties. Dit is de manier waarop wij onze onderneming hebben opgebouwd in de afgelopen 18 jaar en dat is waar wij vandaag de dag nog steeds erkenning voor krijgen. Wij hebben talloze succesverhalen die wij graag met u willen delen. Hier zijn enkele van onze persoonlijke favorieten: Royal HaskoningDHV, VUmc, De Ruwbouwgroep, Greenchoice, Dynamic Addons en nog veel, veel meer!