Diensten

Correon levert verschillende diensten op verschillende platformen, in de cloud of lokaal bij de klant. Implementeren, integreren, migreren of ontwikkelen. Met eigen unieke applicaties of producten van partners. Maatwerk kan geleverd worden op verschillende platformen, maar altijd gebruikmakend van standaarden.
Hieronder een overzicht van de diensten die Correon aanbiedt.

Office 365

Altijd up-to-date met de laatste versies van het Office pakket. Naast deze software biedt Microsoft ook Exchange Online aan waardoor e-mail veilig en overal gelezen kan worden, op verschillende apparaten.

Lees verder

Dynamics 365 CRM

De volgende generatie van intelligente bedrijfstoepassingen die werknemers voorziet van de juiste tools, betrokken klanten creëert en processen optimaliseert. Van Sales tot Services tot Talent.

Lees verder

Dynamics 365 Portal

Gebruik de portal om een interactief, webgebaseerd platform voor verkoop, services, ondersteuning en sociale betrokkenheid in te stellen, direct gekoppeld aan Dynamics 365 CRM.

Lees verder

Maatwerk oplossingen

Correon is groot geworden door te luisteren naar klanten en het leveren van de juiste oplossing. Op verschillende platformen met diverse technieken en eigenschappen.

Lees verder

Data Services

Klantgegevens altijd up-to-date met de oplossingen van Correon. Kant-en-klare oplossingen voor Dynamics 365 CRM of volledig maatwerk webgebaseerd. Uw wensen, ons werk.

Lees verder