Microsoft Dynamics 365 CRM

Voor een snellere digitale transformatie is een nieuw type bedrijfstoepassing nodig. Met toepassingen die CRM en ERP samenbrengen, die werken met data en intelligence, en die helpen om nieuwe zakelijke kansen binnen te halen. Die toepassing is Microsoft Dynamics 365.

Begin met wat je nodig hebt.
Kies uit modulaire toepassingen die zijn ontworpen voor specifieke processen, rollen en bedrijfstakken. Los zakelijke problemen op en maak eenvoudige uitbreidingen mogelijk doordat je hele bedrijf in de cloud werkt.

Productiviteit optimaliseren.
Verhoog de productiviteit door bedrijfsprocesgegevens naadloos te verbinden met data van Office 365 en LinkedIn door vertrouwde tools zoals Outlook, Excel en Power BI in te zetten.

Intelligentie toevoegen.
Lever praktische inzichten die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie en de Microsoft-cloud, en die werknemers proactief begeleiden naar optimale resultaten en betere zakelijke resultaten.

Aanpassen aan verandering.
Eenvoudig op maat maken, uitbreiden en verbinden. Bouw toepassingen met een modern platform met weinig of geen code zodat je kunt voldoen aan je specifieke zakelijke behoeften.

Onbeperkte mogelijkheden voor je Dynamics 365-toepassingen.
Kom tegemoet aan de unieke behoeften van je organisatie met een modern business platform. Pas Dynamics 365-toepassingen eenvoudig aan en breid ze uit met weinig of geen ontwikkeling van code. Zo kun je snel apps bouwen, werkstromen automatiseren en extra inzichten in data verkrijgen en dat alles dankzij het Microsoft-platform met bedrijfstoepassingen.