Microsoft Dynamics 365 CRM - Project Service Automation

Voer je projectactiviteiten productiever uit door mensen, processen en automatiseringstechnologie samen te brengen binnen één geïntegreerde ervaring.

Verkoop oplossingen
Geef je bedrijfsontwikkelingsteam een uniforme saleservaring met professionele automatisering van services. Werk samen aan zowel product- als projectgebaseerde kansen en gebruik daarbij inzichten uit sociale media. Maak elk klantgesprek relevant en productief met een klantgecentreerde aanpak waarmee je projectomvang en werkomschrijvingen kunt bepalen.

Projectplanning
Zorg ervoor dat je sales- en projectmanagers via sjablonen eenvoudig samen kunnen werken aan het opstellen van schattingen. Werk je met professionele automatiseringsservices? Deze app kun je ook koppelen aan Microsoft Project, een oplossing met uitgebreide plannings- en beheermogelijkheden waarmee je de projectplanning verbetert, van schatting tot aan voltooiing.

Planning van middelen
Integreer je bedrijfsmiddelen en planning en wijs op basis van vaardigheden, beschikbaarheid en interesse aan elk project je beste consultant toe. Optimaliseer je middelen binnen projectservice, klantenservice en de buitendienst, en verhoog het werkplezier van je consultants.

Tijd en uitgaven
Maak tijd- en uitgavenbeheer eenvoudiger voor je werknemers. Invoeren van informatie, toewijzingen aan klanten, goedkeuringen en bijwerken van projectstatus wordt een eenvoudige klus op desktop-, web- en mobiele apps. Automatiseringstechnologie ondersteunt configureerbare processtromen waardoor taken bij elke stap soepel kunnen worden uitgevoerd.