Over Correon

Correon implementeert en ontwikkeld al meer dan 18 jaar met succes software. Of het nu gaat om Microsoft CRM 365, Microsoft Office 365 of maatwerk applicaties, wij weten goed te luisteren naar onze klanten en dit te vertalen naar goed werkende software. Goed werkende software heeft soms ook goed werkende hardware nodig. Stabiele en snelle servers, online of on-premise. Ook daar heeft Correon veel vestand van.

Ontstaan in 2000 met het ontwikkelen van een software en doorgegroeid naar een bedrijf voor standaard- en maatwerk applicaties waarin veel kennis en ervaring te vinden is. Sinds de start zijn er veel maatwerk software applicaties (desktop en webbased) ontwikkeld voor een grote verscheidenheid aan klanten. Voeg daar sinds 2010 het Microsoft CRM platform aan toe en je krijgt een bedrijf wat een breed draagvlak creëert voor standaard (Dynamics plaform) applicaties en maatwerk applicaties.

Stilzitten is er niet bij. Nieuwe diensten worden op dit moment ontwikkeld waarmee Correon ook klanten gaat bedienen omtrent data migraties, software integraties en betalingen. Deze nieuwe diensten worden online geleverd en zijn door klanten volledig zelf toe te passen binnen hun eigen organisatie. De diensten worden actief in de komende maanden.